Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДП «Житомирський бронетанковий завод»: загартовані часом – перевірені досвідом!

опубліковано 19 жовтня 2021 о 15:11

У жовтні ц.р. підприємству виповнилось 78 років з дня заснування.

Своєю працею, професіоналізмом та інноваційним підходом до ремонту та модернізації бронетанкового озброєння, удосконалення існуючої та розробку новітньої техніки і продукції військового призначення,  колектив Державного підприємства"Житомирський БТЗ" підвищує статус Житомирщини, як території стабільності і надійності. Неможливо переоцінити значення ДП "ЖБТЗ" для розвитку обороноздатності України. Та не менш важливим є внесок заводу у державну скарбницю. 

Внаслідок успішної реалізації державних замовлень підприємством   сплачено до Державного бюджету понад 273 мільйони гривень податків та платежів, у т.ч. 30 мільйонів гривень податку на прибуток та майже 209 мільйонів гривень податку на додану вартість. Це один із бюджетоформуючих платників нашої області.

Місцеві бюджети отримали 12 мільйонів гривень, що на 2 мільйони гривень більше аналогічного періоду минулого року.

Найбільше надходжень забезпечено завдяки сплаті податку на доходи фізичних осіб – за підсумками 9-ти місяців це 11,7 мільйонів гривень. У порівнянні з січнем-вереснем минулого року надходження зросли на 16,8 відсотків (або на 1,7 мільйонів гривень).

Крім того, сплата єдиного соціального внеску до Пенсійного фонду становить майже 18 мільйонів гривень та збільшилась до відповідного періоду минулого року на 2,2 мільйони гривень, або на 14,4 відсотків.

Бажаємо колективу нових звершень, нових трудових досягнень задля зміцнення економічного потенціалу нашої країни.