Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч з питань наповнення бюджету відбулась з головами територіальних громад Бердичівського району

опубліковано 29 липня 2021 о 14:24

Головне управління ДПС у Житомирській області продовжує дієвий діалог з керівниками територіальних громад області.

Цього разу питання резервів наповнення місцевих бюджетів, використання  міжпайових доріг та лісосмуг,  сплати земельного податку, податку на нерухомість та легалізації використання праці найманих осіб обговорили з керівниками та представниками територіальних громад Бердичівського району.

Участь у заході взяли заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Володимир Шелест, керівники структурних підрозділів та представники 6 територіальних громад району.

Володимир Шелест зосередив увагу присутніх на тому, що місцеві податки і збори є важливим джерелом наповнення місцевих бюджетів та дають змогу краще розвиватися громадам та  забезпечувати комфортні умови  їх жителям.

«Кожен з керівників територіальних громад та й самі мешканці Бердичівського району мають відповідально ставитись до сплати визначених законодавством податків і зборів, тому що це дає змогу відновлювати та розвивати місцеву інфраструктуру. Головне управління ДПС у Житомирській області готове до співпраці та забезпечить підтримку при вирішенні проблемних питань», – підкреслив Володимир Шелест.