Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відзначено кращих податківців до дня професійного свята

опубліковано 05 липня 2021 о 15:47

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулась урочиста нарада з нагоди відзначення професійного свята – Дня податківця України.

У святкових заходах прийняли участь начальник Головного управління ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш, заступники начальника ГУ, керівники структурних підрозділів та гості - народний депутат України Сергій Кузьміних, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, заступник голови Житомирської ОДА Олександр Федько, заступник міського голови Сергій Кондратюк, заступник начальника УСБУ в Житомирській області Олексій Шмагельський, перший заступник керівника Житомирської обласної прокуратури Олег Мостиховський.

Розпочав святкову нараду начальник Головного управління ДПС в області Костянтин Гавриш зі словами: «Рік тому нам повернули професійне свято, чим визнали важливість нашої справи та нашої служби. У період трансформації та реформування нашої держави та системи оподаткування на перший план виходить значення колективу та фахівців, які змінюються самі, змінюють своє ставлення та навички, тим самим і забезпечують втілення світових стандартів та найкращі сучасні практики. Впевнений, що відданість справі, принциповість та потенціал кожного податківця, що сьогодні працює в нашій команді, дозволять виконати завдання, які ставить перед нами держава, що може стати прикладом успішної трансформації для інших галузей та служб».

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, відповідальність і досягнуті результати в роботі Костянтин Гавриш вручив працівникам ГУ подяки від Державної податкової служби України.

До святкових привітань та нагороджень Почесними грамотами, подяками долучились і гості урочистої наради.

З теплими привітаннями та словами подяки за щоденну працю виступив голова Житомирської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів Державної податкової служби України Сергій Рудюк, який привітав колег-податківців з професійним святом та відзначив Почесними грамотами за сумлінну працю, активну участь у вирішенні питань соціального захисту членів профспілки.