Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! Безкоштовний онлайн-курс з питань боротьби з корупцією

опубліковано 11 червня 2021 о 10:49

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції повідомляє, що з метою підвищення рівня обізнаності про ефективні заходи боротьби з корупцією, Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) організовано безкоштовний онлайн-курс з питань боротьби з корупцією для всіх, хто готовий долучитись до боротьби з корупцією, незалежно від освіти, професії та зайнятості.

Зареєструватись на курс можна на офіційному порталі НАЗК, шляхом переходу за посиланням:

https://nazk.gov.ua/uk/novyny/zapobigannya-ta-vyyavlennya-koruptsiyi/shho-robyty-yakshho-staly-svidkamy-koruptsiyi-navchannya-vid-nazk/

Пройти вказаний курс запрошуються державні службовці, платники податків та всі небайдужі громадяни. Особливо цікавим він буде для тих, хто періодично стикається з не доброчесністю та корумпованими елементами суспільства. Ви дізнаєтесь: що таке корупція та правопорушення пов’язані з корупцією, хто такий викривач, як і кому правильно повідомляти про корупцію, як розглядають повідомлення про корупцію, досвід інших країн.

Онлайн-курс розміщено на платформі EdEra та складається з 6 модулів із реальними прикладами, інтерактивними тестами, іграми та навчальними відео.

Завершивши навчання ви отримаєте знання, які зможете застосувати на практиці та відповідний сертифікат.

Додатково повідомляємо, що відділом з питань запобігання та виявлення корупції постійно вживаються заходи з попередження корупційних правопорушень та правопорушень пов’язаних з корупцією.

У разі виявлення фактів порушень працівниками податкової служби антикорупційного законодавства при виконанні службових обов’язків, просимо платників податків інформувати відділ з питань запобігання та виявлення корупції наступними способами:

- у письмовому вигляді на адресу:10003, м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника 7;

- на електронну поштову скриньку: gu0608puls@tax.gov.ua ;

- засобами телефонного зв’язку через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області, контактний телефон: (0412) 418-004, в.о. начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції - Галактіонов Роман Сергійович.