Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виїзна зустріч: Співпраця з Чуднівським міським головою щодо створення Центру обслуговування платників податків

опубліковано 09 червня 2021 о 10:29

В.о. заступника начальника ГУ ДПС у Житомирській області Алла Бех, начальник управління електронних сервісів Оксана Пахолюк провели виїзну зустріч з Чуднівським міським головою Віталієм Войтко. Це уже не перша зустріч, а продовження раніше започаткованої співпраці щодо створення Центру обслуговування платників податків.

Як відмітила Алла Бех: «Центр обслуговування  платників у Чуднівській ДПІ  повинен забезпечити належні умови для розвитку малого та середнього  бізнесу, адже це своєчасне надання адмінпослуг, зокрема: довідок  про доходи, відсутності заборгованості платежів до бюджету, сплату податкових зобов’язань, надання консультацій, прийняття звітності та ряд інших. Всіма сервісами, які надаватимуться ЦОП повинні користуватись громадяни та платники території обслуговування Чуднівської ДПІ». 

 Під час зустрічі оглянули приміщення за адресою м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 146, у якому буде функціонувати Чуднівська державна податкова інспекція та обговорили основні вимоги для створення і облаштування центру обслуговування платників.