Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано Меморандум про співпрацю у сфері розвитку малого та середнього підприємництва

опубліковано 09 червня 2021 о 08:42

Начальник Головного управлінням ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш підписав з Житомирським міським головою Сергієм Сухомлиним Меморандум про співпрацю у сфері розвитку малого та середнього підприємництва.

Також на заході були присутні в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Алла Бех та голова ГО «Консультаційний центр підтримки малого і середнього бізнесу» Ярослава Максименко.

Меморандум передбачає створення Консультаційного центру підтримки малого і середнього бізнесу у м. Житомирі, який працюватиме за принципом «єдиного вікна». Громадяни, підприємці зможуть дізнатися про умови, можливості для відкриття своєї справи та розвитку наявного бізнесу,  про дієві програми підтримки та отримати безоплатну  інформаційну консультацію, у тому  числі  з питань адміністрування податків, наявних електронних сервісів та їх використання.

Як відмітив Костянтин Гавриш: «Створення зручних і сприятливих умов отримання послуг громадянами та суб’єктами господарювання - наша спільна мета. За сплачені податки платниками міста - гідні умови у Центрі підтримки малого і середнього бізнесу. Підписання Меморандуму – це результат спільної праці, задля успішного, прозорого розвитку малого та середнього підприємництва у Житомирі».