Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Способи подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік

опубліковано 12 квітня 2021 о 16:03

Головне управління ДПС у Житомирській області повідомляє, що податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2020 рік можливо подати до контролюючого органу за своєю податковою адресою (за якої її взято на облік як платника податку у контролюючому органу):

- особисто або уповноваженою на це особою;

- поштою;

- засобами електронного зв’язку.

У зв’язку з карантинними обмеженнями, якщо ви обрали спосіб подання декларації особисто або через уповноважену особу, пропонуємо звертатися до контролюючого органу за своєю податковою адресою за попереднім телефонним записом.

Телефони Центрів обслуговування платників податків Житомирської області можливо переглянути за посиланням: https://zt.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/ або в додатку нижче.

Для подання декларації в електронному вигляді необхідний електронний ключ з цифровим підписом, який безкоштовно можливо отримати звернувшись до інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби або ПриватБанку.

Також, можна звернутися до мобільного оператора, який замінить вашу SIM-карту на картку з електронним підписом.

Податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2020 рік можна подати і в електронному вигляді через електронний кабінет платника податків за посиланням cabinet.tax.gov.ua