Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі в Головному управлінні ДПС у Житомирській області обговорили резерви наповнення місцевого бюджету

опубліковано 06 квітня 2021 о 16:05

Днями в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулась робоча зустріч начальника ГУ ДПС в області Костянтина Гавриша з першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світланою Ольшанською.

В заході також взяли участь заступник начальника ГУ ДПС в області Володимир Шелест, начальник відділу доходів міського бюджету Департаменту бюджету та фінансів міської ради Тетяна Грищук та керівники структурних підрозділів податкової служби.

Костянтин Гавриш розповів про основні напрямки наповнення місцевого бюджету, в тому числі за рахунок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплати земельного податку і орендної плати та акцизного податку.

Учасники зустрічі обговорили проблеми та перспективи зміцнення податкової бази місцевих бюджетів в умовах карантинних обмежень, стан виконання надходжень податків та зборів до місцевого бюджету й основні напрямки виконання завдань.

За результатами проведеного засідання узгодили необхідність проведення спільної роботи органів місцевого самоврядування та податкової служби із громадою міста щодо реального наповнення бюджету міста.