Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася робоча нарада із керівниками податкових інспекцій області

опубліковано 24 лютого 2021 о 16:37

Сьогодні, в приміщені Головного управління ДПС у Житомирській області, під головуванням в.о. заступника начальника Алли Бех, відбулася робоча нарада  із керівниками податкових інспекцій області.

Основна мета цього заходу - створити комфортні сервісні умови для платників податків при відвідуванні податкових інспекцій області.

Обговорили шляхи покращення надання адміністративних послуг платникам податків, довідкових, інформаційних, електронних та інших послуг, пов'язаних з реалізацією прав та обов'язків платника відповідно до вимог податкового та іншого законодавства,  про реєстрацію та облік, платників податків та єдиного внеску об'єктів оподаткування та об'єктів, пов'язаних з оподаткуванням, РРО та ПРРО, формування та ведення Державного реєстру фізичних осіб - платників податків.

Окремим для обговорення було питання щодо забезпечення посилення інформаційно - роз’яснювальної роботи, налагодження співпраці із засобами масової інформації, використання інформаційних платформ з комунікацій в соціальних мережах.