Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вшанування пенсіонерів та ветеранів Державної податкової служби Житомирщини!

опубліковано 30 жовтня 2020 о 15:23

Щорічно, 30 жовтня відзначається День вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України.

І сьогодні, в режимі відезв’язку з Державною податковою службою України відбулася святкова нарада.

Олексій Любченко щирими, теплими слова вдячності за багаторічну службу та високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків привітав пенсіонерів та ветеранів усієї України.

У актовій залі Головного управління, Костянтин Гавриш квітами привітав присутніх на святковій нараді, ветеранів нашого колективу - Голову первинної профспілкової організації Анелю Чмут, заступинка начальника відділу координації бюджетного процесу, планування, аналізу та звітування Ларису Голяченко. Особливі слова вдячності та Подячний лист були адресовані заступнику начальника управління податкових перевірок Ірині Саух, яка відсьогодні поповнила податкову родину пенсіонерів.

«Висловлюю щиру подяку та шану за Вашу плідну багаторічну працю в органах державної податкової служби Житомирської області, відданість справі, високий професіоналізм, вагомий внесок у наповнення бюджету.

"Дякую за Ваш досвід, вміння йти до поставленої мети попри будь - які труднощі, за добрі традиції наставництва та докладання зусиль для розвитку податкової служби. Ви з честю виконали обов’язок перед державою. Бажаю міцного здоров’я, життєвої енергії, благополуччя, оптимізму"- відзначив Костянтин Гавриш .

Зі святом Вас, шановні пенсіонери та ветерани Житомирщини!