Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На розгляд до податкової служби Житомирщини надійшло 92 запити на публічну інформацію

опубліковано 12 грудня 2019 о 11:37

З метою забезпечення реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, прозорості та відкритості своєї діяльності, Головним управлінням ДПС у Житомирській області забезпечено розгляд документів, з проханням надати публічну інформацію із посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», які надійшли засобами поштового зв’язку та  електронною поштою.

Так, упродовж січня - листопада 2019 року надійшло 92 запити на отримання публічної інформації, з них - 56, або 61 відс. запитів отримано від фізичних осіб, 36 - запитів, або 39 відс. від юридичних осіб.

Запитувачів цікавила наступна інформація: суми нарахованих та сплачених податків, графік роботи відокремлених структурних підрозділів, наявність вакантних посад, відомості із Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, про право власності на земельну ділянку, щодо сум податкового боргу, щодо податкової та фінансової звітністі, надання копій документів.

У результаті розгляду запитів на інформацію задоволено – 76, надано відмову на підставі п.1 ст.22 Закону України від 13 січня 2011 року №2939-VІ «Про доступ до публічної інформації» на 14 запитів, в т.ч. направлено до належного розпорядника інформації 1 запит, перебувають на розгляді в зв’язку із ненастанням граничного терміну надання відповіді – 2 запити.

На вказані запити відповіді надані у встановлені законодавством терміни.