Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: налагодження тісної співпраці

опубліковано 08 квітня 2024 о 16:24

З метою налагодження тісної співпраці відбулася зустріч начальника Коростишівської ДПІ Тетяни Демиденко, головним державним інспектором Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці управління інспекційної діяльності у Житомирській області Наталією Феськовою та представників Старосілецької селищної ради.

Основними питаннями, які обговорили учасники зустрічі, були забезпечення надходжень податків та зборів, загальні засади встановлення податків і зборів, види податків і зборів, зокрема й місцеві податки і збори та порядок їх встановлення, а також загальні зміни в оподаткуванні та формах подання звітності на 2024 рік.

Присутні на зустрічі обговорили й майнові податки та особливості їх застосування, зокрема податок на нерухоме майно, транспортний податок, плату за землю. Не оминули питання нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, особливості його застосування різними категоріями платників, а також застосування пільг в умовах воєнного стану, погашення податкового боргу тощо.

Учасники заходу зупинилися на питаннях офіційного працевлаштування та отримання податкової знижки.

На завершення зустрічі учасники обговорили налагодження конструктивної співпраці між Коростишівською  ДПІ та соцпартнерами.