Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Брусилівська ДПІ: Про податкові зміни та електронні сервіси

опубліковано 15 лютого 2024 о 14:38

Начальник Брусилівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області Тетяна Бортнічук провела робочу зустріч з начальником відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації  Брусилівської  селищної ради Ларисою Філоненко  з питань взаємодії щодо донесення до платників інформації щодо кампанії декларування 2024 та про зміни діючого законодавства.

Тетяна Бортнічук ознайомила  Ларису Філоненко зі змінами в податковому законодавстві, а саме: повідомила, що з 01 січня 2024 року діє оновлена форма декларації про майновий стан і доходи, основні випадки подання декларації, нюанси заповнення та яким чином подається податкова декларація про майновий стан і доходи.

Також податківець нагадала про необхідність донесення інформації до суб’єктів господарювання стосовно застосування РРО/ПРРО.

Також не менш важливим є донесення до платників інформації про зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби, а також сплати податків з використанням платіжних систем – мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС. Посадовець наголосила, що застосунок «Моя податкова» можна завантажити на телефони, як на платформі Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=my.tax.gov.ua)  так і iOS (https://t1p.de/lgu5a) .

«Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

 Учасники зустрічі прийшли до спільної згоди і на далі широко висвітлювати і доносити до платників інформацію про діюче податкове законодавство та електронні інструменти від ДПС України для реалізації своїх прав і обов’язків.