Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Брусилівська ДПІ: Про надання адміністративних послуг за січень 2024 року

опубліковано 15 лютого 2024 о 14:35

За січень 2024 року  ЦОП Брусилівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області  надано  291 адміністративна  послуга та 1315 інших послуг.

За січень місяць 2024 року розглянуто 332 звернення платників щодо надання адміністративних послуг, надано 291 безоплатних адміністративних послуг, в тому числі в електронному вигляді 128. Зокрема: видано карток платників податків та внесення змін до реєстраційного номера облікової картки платника податків Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 102;  надано 54 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; проведено реєстрацію 14 суб’єктів підприємницької діяльності платниками єдиного податку; видано 52 витяги з реєстру платників єдиного податку; внесено змін до відомостей, що містяться в  у реєстрі платників єдиного податку по 11 платниках;  проведено реєстрацію (перереєстрацію) 2 реєстраторів розрахункових операцій; реєстрацію 18  книг обліку розрахункових операцій; проведено реєстрацію 38 розрахункових книжок.

Керуючись вимогами діючого податкового законодавства, 41 платнику податків було відмовлено у наданні адміністративних послуг.

Окрім надання адміністративних послуг, працівниками ЦОП Брусилівської ДПІ платникам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, роз’яснення питань заповнення податкових декларацій та розрахунків, роз’яснення окремих питань щодо кампанії декларування 2024, застосування РРО/ПРРО та користування електронними сервісами ДПС.

Всього  за січень 2024 року надано 1315 таких послуг.

У черговий раз нагадуємо платникам, що за  консультаціями з питань надання адміністративних послуг можна звернутись за телефоном:

(04162)3-10-90  або безпосередньо до Центру обслуговування платників: смт. Брусилів, вул. Шевченка, 1, понеділок  - п'ятниця з 08 год. 30 хв. до 17 год. 00 хв., обідня перерва з 12 год.00 хв. до 12 год.30 хв; вихідні дні - субота та неділя.

З переліком адміністративних послуг, які надаються в центрі обслуговування платників Брусилівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області,  можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Житомирській області  в розділі «Діяльність» або в банері «Центри обслуговування платників».