Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області : Практична допомога платникам податків щодо зміни до податкового законодавства та законодавства про працю

опубліковано 31 жовтня 2023 о 09:11

Начальник Коростишівської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області Тетяна Демиденко разом з начальником Коростишівського відділу Житомирської філії Житомирського ОЦЗ Юлія Куценко та головним державним інспектором Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці управління інспекційної діяльності у Житомирській обл. Наталією Феськовою, надають практичну допомогу платникам та роз’яснюють зміни до податкового законодавства та законодавства про працю .

Зокрема, наголошують на необхідності дотримання вимог легалізації найманої робочої сили, своєчасної сплати податків та зборів до бюджету та ін.

Акцентують увагу на розʼясненні щодо розрахунків зі споживачами через мережу Інтернет, а також щодо використання електронних сервісів від ДПС.

Також працівники Коростишівської ДПІ консультують щодо особливостей нарахування мінімального податкового зобовʼязання, термінів сплати узгоджених податкових зобов’язань з МПЗ, а також можливості проведення звірки у разі незгоди із сумою податкового зобов’язання. А ще - про нарахування податкової знижки та ін.