Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пулинська ДПІ: Триває співпраця податківців з представниками місцевої влади щодо актуальних питань оподаткування

опубліковано 30 жовтня 2023 о 15:46

Головний державний інспектор Пулинської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області Людмила Іванова провела робочу зустріч з начальником фінансового відділу Пулинської ОТГ Людмилою Сак. В ході даної зустрічі обговорено питання нарахування мінімального податкового зобов’язання фізичним особам – громадянам; обговорено причини росту податкового боргу до місцевого бюджету та шляхи його погашення.

Також обговорили й інші податкові питання, такі як: належне відображення даних по сплаті податків, заповнення «Призначення платежу» в умовах дії міжнародного стандарту ІSО 20022; переваги використання сервісу «Електронний кабінет», обов’язок використання легальної найманої праці, терміни сплати бюджетних платежів, можливість отримання податкової знижки, порядок використання РРО/ПРРО, новації Закону №3219-IX. 

Податківець зазначила щодо можливості завантажити мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС на телефони як на платформі Android, так і iOS. «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. У разі виникнення будь-яких запитань щодо роботи застосунку та наявності пропозицій щодо вдосконалення сервісів, необхідно їх надсилати за адресою infotax@tax.gov.ua або звертатися за телефоном 0 800 501 007.