Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота з питань РРО/ПРРО, новацій Закону України №3219-ІХ під час виїзду до Липниківського старостинського округу

опубліковано 12 вересня 2023 о 14:35

Днями в Липниківському старостинському окрузі Лугинської селищної ради відбулися зустрічі головного державного інспектора Лугинської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області Віктора Степанюка з старостою Липниківського старостинського округу Олександром Рябчуком та підприємцями округу. 

Віктор Степанюк проінформував про новації Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України».

Під часу зустрічей було звернуто увагу на процедури реєстрації реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій (РРО/ПРРО) та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»  (зі змінами). 

Представником ДПІ було наголошено на перевагах при користуванні безкоштовними електронними сервісами ДПС України, у тому числі Електронним кабінетом, для роботи в якому необхідно отримати безкоштовні кваліфіковані електронні підписи.