Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Малинська ДПІ: Підсумки діяльності за січень-серпень 2023 року

опубліковано 12 вересня 2023 о 13:32

З початку поточного року Центр обслуговування платників Малинської ДПІ надав більше 4 тисяч адміністративних послуг. 

Серед них найбільшим попитом користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За 8 місяців поточного року видано 2,4 тис. картки. Видано 600 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

Станом на 1 вересня поточного року на обліку в Малинській ДПІ перебуває 2744 платників податків, з них 828 юридичних осіб та 1916 фізичних осіб. Протягом січня-серпня кількість новостворених суб’єктів 262 платника, з них 243 фізичних і 19 юридичних осіб. 

Фахівцями Малинської ДПІ з початку поточного року опрацьовано 493 заяви про застосування спрощеної системи оподаткування фізичних осіб-підприємців. Також сформовано 443 витягів з реєстру платників єдиного податку-фізичних осіб-підприємців. 

Окрім, адміністративних послуг в ДПІ надаються консультативні та інформаційні послуги щодо діючої системи оподаткування, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами ДПС. Особливу увагу звернуто на обов’язковість застосування РРО/ПРРО суб’єктами господарювання. 

Також в Центрі обслуговування платники мають доступ до мережі Інтернет, що дає змогу формувати та передавати звітність в електронному вигляді.