Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Черняхівська ДПІ: Під час надання консультацій податківці звертають увагу на можливість спілкування з податковою онлайн

опубліковано 01 червня 2023 о 09:04

Черняхівська ДПІ повідомляє, що завдяки роботі електронних сервісів ДПС платники податків мають можливість безкоштовно підготувати і подати у режимі реального часу до органів податкової служби електронну звітність, отримати необхідну послугу, довідку чи інформацію не виходячи з офісу чи дому. Саме працівники ДПІ активно працюють для збільшення кількості користувачів подачі звітності до податкової служби засобами телекомунікаційного зв’язку. 

Одним із сервісів ДПС є «Електронний кабінет». Сервіс ДПС «Електронний кабінет» - це зручний безкоштовний сервіс подання декларацій в електронному вигляді, який працює цілодобово в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв з використанням електронно-цифрового підпису будь-якого акредитованого пункту сертифікації ключів (АЦСК).  Переваги подання звітності саме в такий спосіб очевидні – це економія часу при складанні, оскільки файл формується автоматично в спеціальній програмі, і при поданні не потрібно вистоювати чергу і відволікатися на поїздки до ЦОП. 

При відвідуванні платниками ЦОП Черняхівської ДПІ працівники в доступній формі демонструють зручність та простоту роботи з електронними сервісами ДПС та надають платникам податків практичну допомогу при поданні звітності через Електронний кабінет.