Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пулинська ДПІ: Про наповнення бюджету територіальної громади – під час робочої зустрічі у Пулинській ДПІ

опубліковано 10 травня 2023 о 16:05

Пулинська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що днями відбулася робоча зустріч начальника Пулинської ДПІ Лариси Медведчук з начальником фінансового відділу Пулинської селищної  ради Людмилою Сак.

У ході зустрічі учасники обговорили питання щодо забезпечення своєчасності та повноти сплати зобов’язань місцевих податків і зборів, зокрема, земельного податку, орендної плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки тощо.

Зосередили увагу і на питанні щодо погашення податкового боргу платниками податків та громадянами Пулинської територіальної громади (в т.ч. з незначними сумами податкового боргу до 3 060 гривень). З метою забезпечення зменшення заборгованості до бюджетів, податківці поінформували Людмилу Сак про платників територіальної громади з незначними сумами боргу, обговорили шляхи інформування таких платників про заборгованість.

Підсумовуючи результат зустрічі, посадовці зауважили, що кожен мешканець громади, кожен суб’єкт господарювання має внести свою частку в забезпечення виконання місцевого бюджету.