Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Лугинська ДПІ: надання офлайн та онлайн адміністративних послуг

опубліковано 10 травня 2023 о 10:46

Для платників податків на даний час доступні близько вісімдесяти податкових послуг. Про те, що більшість із них можна отримати дистанційно, постійно нагадують фахівці державної податкової служби.

Так, спеціалісти Центру обслуговування платників Лугинської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області області консультують мешканців Лугинської територіальної громади щодо функціоналу онлайн-сервісів та роз'яснюють законодавчі норми і питання нарахування податків.

Особливої популярності дистанційні послуги набувають під час подання податкової звітності, деклараційної кампанії, сплаті податків і зборів до бюджету.  Тож, під час відвідування Центру обслуговування платників Лугинської ДПІ податківці наочно пояснюють механізм подання податкових декларацій, в тому числі, з метою отримання податкової знижки. Також роз’яснюють  платникам  податків (фізичним особам) про можливість сплати податків в особистому кабінеті, скориставшись однією із  запропонованих платіжних систем: https://bit.ly/4495nSN

Нагадують, що  десятки сервісів для платників реалізовані в приватній частині Електронного кабінету: https://cabinet.tax.gov.ua/.

Наголошують, що за консультаціями з питань надання адміністративних послуг можна звернутись за телефоном (04161) 9-12-50, або безпосередньо до Центру обслуговування платників Лугинської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області за адресою: смт. Лугини, вул. Сульської Зої 8/42, понеділок – п’ятниця  з 8 год 30хв. до 17 год.00хв. ( перерва на обід з 12 год.00 хв. до 12 год.30хв.)

З переліком адміністративних послуг, які надаються в Центрі обслуговування платників Лугинської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Житомирській області в розділі «Діяльність» або в банері «Адміністративні послуги».