Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: Надання адміністративних послуг у січні-лютому 2023 року

опубліковано 21 березня 2023 о 10:47

За січень-лютий місяці 2023року з питань отримання адміністративних послуг до Коростишівської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області звернувся 791 суб’єкт господарювання. Найбільш запитуваною адміністративною послугою у звітному періоді є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків – 396.

Всього за січень-лютий  2023 року надано 715 адміністративних послуг, з них:

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків –399.

- видача відомостей з державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми /джерела виплачених доходів та утриманих податків –  82;

- реєстрація книг обліку розрахункових операцій –31;

- реєстрація РРО –34;

- реєстрація  розрахункових книжок –10;

- підтвердження статусу податкового резидента України – 5;

- реєстрація платниками єдиного податку – 49;

- надання витягу з реєстру платників єдиного податку - 105

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Житомирській області за посиланням http://zt.tax.gov.ua. 

Інформацію з питань режиму роботи Коростишівської   ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04130) 5-23-80 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Житомирській області за посиланням http://zt.tax.gov.ua.