Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бердичівська ДПІ: Знову - про наповнення бюджету територіальної громади

опубліковано 15 березня 2023 о 14:48

Напередодні вчергове відбулась зустріч начальника Бердичівської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області Ірини Самборської, начальника Бердичівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Житомирській області Світлани Андрощук, начальника Бердичівського відділу податків і зборів з юридичних осіб Наталії Книш з головою Райгородоцької сільської ради Максимом Самчиком.

Під час зустрічі обговорили хід кампанії декларування доходів громадян, зокрема одноосібниками та громадянами громади, які мають сільськогосподарську техніку для надання послуг з обробітку землі.

Також на порядку денному було питання нарахування та сплати податкового податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мінімального податкового зобов’язання юридичних і фізичних осіб.

Для наповнення дохідної частини бюджету громади було вирішено спільно з старостами сіл громади провести роз’яснювальну роботу по декларуванню громадян та сприяти поданню декларацій одноосібниками та власниками сільськогосподарської техніки, а також приділити увагу повноті нарахування податку на нерухоме майно.