Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Малинська ДПІ: Надання адмінпослуг – основна функція ЦОП

опубліковано 13 березня 2023 о 11:13

Малинська ДПІ повідомляє, шо всі адміністративні посліги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці Державної податкової служби. Інформація, щодо кожної послуги, є у відкритому доступі – в розділі «Адміністративні послуги» на субсайті територіальних органів ДПС.

Малинською ДПІ впродовж січня-лютого 2023 року громадянам та представникам бізнесу було надано 866 адміністративних послуг. 

Працівниками ДПІ опрацьовано 71 заяву про застосування спрощеної системи оподаткування та надано 70 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Також видано 496 карток платника податків та внесення до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків та надано 135 відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків. 

Протягом січня-лютого 2023р було опрацьовано зареєстровано 17 реєстраторів розрахункових операцій, 24 книг обліку розрахункових операцій.

Для зручності платників є можливість заповнити декларацію у режимі on-line скориставшись сервісом «Електронний кабінет». Він дозволяє отримати частково заповнену декларацію на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків, та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна.

Такий сервіс надає можливість платникам податків скоротити час і витрати на подання звітності та мінімізувати помилки при заповненні декларацій.