Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: В Коростишеві податківці роз’яснили податкове законодавство представникам ОТГ

опубліковано 09 грудня 2022 о 14:06

В Коростишівській  ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області за участі начальника ДПІ Тетяни Демиденко відбулася робоча зустріч з представниками земельного відділу Коростишівської ОТГ. 

В ході зустрічі розглядалось питання стану фактичних надходжень до місцевого бюджету, зокрема від сплати земельного податку та податку на нерухомість та можливість провести звірку даних по майнових податках. Крім того, налагоджено роботу щодо вручення ППР громадянам по земельному податку спільно з представниками ОТГ. 

Присутніх поінформовано про продовження термінів одноразового добровільного (спеціального) декларування громадянами належних їм активів та здійснення заходів по погашенню податкового боргу. 

Говорили і про необхідність застосування РРО/ПРРО, ведення обліку товарних запасів, переваги застосування електронних сервісів ДПС України. 

Керівник ДПІ поінформувала про Комунікаційну податкову платформу, метою роботи якої є швидке вирішення актуальних питань громадськості і бізнес - спільноти та прийняття відповідних управлінських рішень.