Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: У Старосільцях відбулась робоча зустріч з питань наповнення місцевого бюджету

опубліковано 09 грудня 2022 о 14:02

Днями начальник Коростишівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області Тетяна Демиденко провела робочу зустріч з начальником фінансового управління Старосілецької ОТГ Лесею Якубенко з питань наповнення місцевого бюджету, погашення податкового боргу, легалізації найманої праці та підвищення рівня заробітної плати. 

Також, Тетяна Демиденко нагадала про основні аспекти застосування РРО в умовах сьогодення та наголосила на необхідності забезпечення споживачам можливості здійснювати розрахунки у безготівковій формі із застосуванням електронних платіжних засобів.

 Крім того, податківець звернула увагу  на продовження терміну податкової амністії ще на півроку, тобто до 1 березня 2023 року. Тож тепер громадяни, які планували подати одноразову декларацію, матимуть для цього достатньо часу. Задекларувати громадяни можуть грошові кошти, майно, предмети мистецтва та антикваріату, ювелірні вироби, цінні папери та інші активи. Однак, не підлягають декларуванню активи, які розташовані на території країни-агресора. 

Наприкінці зустрічі розповіла, що для  комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю податковою службою запроваджено Комунікаційну податкову платформу. Так, на базі ГУ ДПС створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою zt.ikc@tax.gov.ua.