Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: Зустріч податківців Коростишівської ДПІ з представниками Коростишівської міської територіальної громади

опубліковано 29 листопада 2022 о 14:34

У рамках підвищення рівня співпраці між податковими органами та органами місцевого самоврядування 21 листопада 2022 року відбулася зустріч в форматі «круглого столу» між фахівцями Коростишівської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області та представниками Коростишівської міської територіальної громади.

Зустріч проведена за начальника фінансового управління Надії Єрмак та начальниці Коростишівської ДПІ Тетяни Демиденко.

Основними питаннями, які обговорювалися на заході, були питання пошуку додаткових ресурсів наповнення місцевих бюджетів, своєчасного обчислення і справляння плати за землю та обговорення актуальних змін податкового законодавства.

В ході зустрічі було наголошено, що інформацію про податкові сервіси, новини, статті, анонси, роз’яснення, коментарі керівництва та фахівців і багато корисного, користувачі мають можливість отримувати на офіційних сторінках Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Житомирській області  в доступному зручному форматі з соціальної мережі Facebook та месенджеру Telegram. Наприкінці зустрічі було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та обміну інформацією, необхідної для системної та плідної роботи.