Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: Коростишівські податківці обговорили стан наповнення бюджетів та актуальні норми податкового законодавства з представниками територіальної громади

опубліковано 29 листопада 2022 о 14:33

Стан надходжень до бюджетів Коростишівської  громади та пошук нових резервів їх фінансування обговорили під час робочої зустрічі начальник Коростишівської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області Тетяна Демиденко спільно з представниками бюджетних організацій.

Зокрема, мова йшла про необхідність усвідомлення суспільством сумлінної сплати податків, адже регіони, які не потерпають від бойових дій, повинні стати надійним тилом для фронту. Тому дотримання норм податкового та трудового законодавства наразі є актуальним як ніколи. Тому необхідно вживати спільних заходів щодо скорочення та недопущення податкових боргів як у суб’єктів господарювання, так і серед населення.

Також  Тетяна Демиденко зазначила, що одним з резервів наповнення бюджету держави є кампанія  декларування доходів громадян. Окрім того, посадовиця розповіла присутнім про електронні сервіси податкової служби, які по-суті є електронною версією ЦОП, адже, до прикладу, в Електронному кабінеті можна отримати необхідні витяги, дізнатися розрахунки з бюджетом чи направити запит. Також Тетяна Демиденко нагадала про функціонування єдиного рахунку для платників податків та механізм переходу на нього.