Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: Електронний кабінет – сервіс ДПС для отримання послуг в режимі он-лайн

опубліковано 29 листопада 2022 о 14:32

Коростишівською ДПІ Головного управління у Житомирській області  на постійній основі проводиться інформаційно-роз’яснювальна кампанія по використанні електронних сервісів ДПС.

24.11.2022 року працівниками Коростишівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області була надана практична допомога новоствореним ФОП-ам щодо застосування «Особистого електронного кабінету платника».

Платникам було наглядно продемонстровано, як за допомого електронних ключів здійснити вхід до "Електронного кабінету" та які можливості надає даний сервіс.

Суб’єктам господарювання було роз’яснено, що за допомогою «Електронного кабінету» всі послуги можна отримувати в режимі онлайн та цілодобово. За допомогою цього сервісу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків.

Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме: отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності тощо.

У ході заходу суб'єктам господарювання було нагадано про порядок отримання електронного цифрового підпису та деякі особливості подання звітності через Електронний кабінет.

Наприкінці зустрічі було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та обміну інформацією, необхідної для системної та плідної роботи.