Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростишівська ДПІ: Коростишівські податківці роз’яснюють відвідувачам ЦОПу про податкову знижку, податкову амністію, використання єдиного рахунку та обов’язок застосування касових апаратів

опубліковано 29 листопада 2022 о 14:31

Про право на податкову знижку, податкову амністію, використання єдиного рахунку та обов’язок застосування касових апаратів йшлося під час тренінгу, який відбувся у приміщенні Коростишівської ДПІ  ГУ ДПС у Житомирській області.

Під час тренінгу податківці звернули увагу платників податків на продовження терміну проведення кампанії одноразового декларування активів до 1 березня 2023 року. Також інформували про об’єкти, які підлягають декларуванню, в які терміни необхідно сплатити одноразовий збір та які громадяни мають право скористатись податковою амністією.

Під час заходу обговорювались зміни у застосуванні РРО та ПРРО, які набули чинності з початку поточного року.

Крім того, фахівці податкової інспекції нагадали присутнім про право громадян на податкову знижку та надали практичні рекомендації щодо заповнення декларації про майновий стан та доходи за 2021 рік за допомогою Електронного кабінету платника.

Проінформували присутніх і про наявність альтернативного механізму сплати платежів з використанням єдиного рахунку, звернули увагу на правила заповнення розрахункових документів на сплату платежів до бюджету.