Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новоград-Волинська ДПІ :Робоча зустріч працівників податкової служби з міським головою

опубліковано 20 липня 2021 о 13:02

Нещодавно фахівці Новоград-Волинської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області взяли участь у робочій зустрічі з міським головою, представниками фінансового та земельного управлінь Новоград-Волинської міської ради.

Під час зустрічі обговорювалися питання ефективності використання бюджетних коштів, коштів державних програм. Крім того міській голова звернув увагу керівників структурних підрозділів органів місцевої влади на необхідність проаналізувати результати роботи за перше півріччя 2021 року та вжиття заходів, направлених на підвищення ефективності роботи очолюваних підрозділів до кінця поточного року.

Найбільшу увагу під час зустрічі приділено обговорюванню питань декларування та сплати платниками податків орендної плати за землю, земельного податку та податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.

Так, завдяки відповідальному ставленню платників до виконання податкових зобов’язань та заходам, що вживаються працівниками податкової служби території обслуговування Новоград-Волинської ДПІ Головного управлінням ДПС у Житомирській області з початку поточного року рівень сплати податків до зведеного бюджету Новоград-Волинської громади склав 303,5млн грн, що на 35,9 млн грн або 11,8 відс перевищує відповідні показники минулого року.

При цьому, за січень-червень 2021 року до місцевого бюджету платниками податків регіону сплачено 189,9 млн грн, що на 15,2 млн грн або на 8,0 відс перевищує сплату січня - червня 2020 року.

Основними джерелами формування місцевого бюджету залишаються податок на доходи фізичних осіб ( 146,8 млн грн), податок на майно (11,0 млн. грн), єдиний податок (24,9 млн грн).

Податковою службою Новоград-Волинського району й надалі вживатимуться заходи, направлені на створення комфортних умов ведення бізнесу в регіоні, поглиблення комунікації з платниками податків та збереження сталої позитивної динаміки наповнення бюджетів всіх рівнів.