Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олевська ДПІ : Про переваги сучасних електронних сервісів - під час тренінгу-практикуму

опубліковано 10 червня 2021 о 18:33

Олевська ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області пояснює платникам податків про переваги сучасних електронних сервісів.

Про те, що сьогодні можна отримати Довідку про доходи онлайн, скориставшись сервісом «Електронний кабінет» переконалися нещодавно особисто громадяни під час тренінгу-практикуму, який для них провела старший державний інспектор Олевської ДПІ Світлана Михайленко.

Вона зауважила, що для заповнення декларацій громадянам необхідно мати інформацію про отримані доходи. Для цього не обов’язково відвідувати податкову службу. Довідку про доходи можна отримати он-лайн, скориставшись сервісом «Електронний кабінет».

Для цього, маючи електронний цифровий підпис (ЕЦП), необхідно за адресою http://cabinet.tax.gov.ua, або через офіційний веб-портал ДПС України (https://tax.gov.ua) здійснити вхід до Електронного кабінету і в розділі «ЕК для громадян» обрати «Запит про суми виплачених доходів».

Також повідомила про можливість отримання фізичними особами електронного цифрового підпису (ЕЦП) через додаток Приват 24 (у разі наявності відкритого рахунку у даному банку) або скористатись послугами акредитованих центрів сертифікації ключів АЦСК.