Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коростенська ДПІ: спільна нарада з питань врегулювання земельних відносин

опубліковано 20 квітня 2021 о 09:50

Коростенська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що в приміщенні Коростенської міської ради відбулася спільна нарада за участю Коростенського міського голови Володимира Москаленко та начальника Коростенського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Житомирській області Галини Воробей.

На нараді були присутні керівники сільгоспформувань, які здійснюють діяльність на території новоствореної Коростенської громади та старости округів.

Предметом обговорення стали нагальні питання щодо врегулювання земельних відносин. У своєму виступі Володимир Москаленко звернув увагу на необхідність переукладення  та продовження договорів оренди земельних ділянок.

Галина Воробей звернула увагу присутніх на основні джерела наповнення місцевих бюджетів, та, зосередила увагу на використанні міжпайових доріг сільгосппідприємствами регіону. Детально розповіла про порядок декларування, з метою оподаткування, вищевказаних доріг та необхідність проведення державної реєстрації органами місцевого самоврядування. Крім того, під час наради обговорені питання про актуальні зміни у податковому законодавстві та спільної взаємодії податкових органів та органів місцевого самоврядування. Нарада пройшла у незвичній формі дискусії з керівниками сільгосппідприємств.