Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовжуємо роботу з міським відділенням ВГО АППУ у м. Житомирі

опубліковано 09 жовтня 2024 о 16:35

Пріоритетні напрями співпраці та досягнення у реалізації спільних заходів обговорили під час зустрічі заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Галина Воробей та керівник МВ ВГО АППУ у м. Житомирі Олена Астахова 09 жовтня 2024 року. 

Під час зустрічі опрацювали низку пропозицій до подальшої взаємодії з урахуванням завдань, встановлених Національною стратегією доходів до 2030 року, затвердженої Урядом наприкінці минулого року. Зокрема за напрямами - доброчесність, підвищення рівня дотримання податкового законодавства, удосконалення організаційного та кадрового забезпечення Служби.

Галина Воробей зазначила, що наразі ДПС продовжує працювати над запровадженням сучасних підходів комплаєнсу у податковому адмініструванні, що сприятиме підвищенню рівня добровільного дотримання платниками податків вимог податкового законодавства. Впровадження комплаєнсу є одним із заходів, визначених для ДПС Національної стратегією доходів. Вже розроблено стратегію комплаєнсу, концепцію управління конплаєнс-ризиками. 

Головне управління ДПС у Житомирській області завжди прагне до підтримання відкритого та довірчого діалогу та спрямовує всі зусилля на зміцнення взаємодії.

Разом рухаємось вперед.