Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відзначили переможця Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»

опубліковано 03 вересня 2024 о 15:06

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулось нагородження переможця першого регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023». У церемонії нагородження взяли участь очільник Головного управління ДПС у Житомирській області Олександр  М`ясковський, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, голова ТВ ВГО АППУ в Житомирській області Геннадій Карпінський, керівник МВ ВГО АППУ у м. Житомирі Олена Астахова.

Цьогоріч, за результатами проведеного засідання рейтингової комісії, визначено переможцем на обласному (регіональному) рівні ПрАТ «Виробничо комерційна фірма «Леся», в особі Голови наглядової ради Миколи Сиченка. 

ПрАТ «Виробничо комерційна фірма «Леся» продемонструвало високі здобутки з дотримання податкової дисципліни, сплати місцевих та державних податків, кількості створених робочих місць та фінансової підтримки  соціальних  програм.

Олександр М'ясковський зазначив, що на сьогодні надзвичайно важливо допомогти бізнесу вистояти та стабільно працювати задля майбутнього України, адже сплачуючи податки до бюджету платники податків підтримують економічну безпеку нашої країни. В свою чергу податкова служба завжди відкрита до діалогу, постійної комунікації та готові надавати необхідну консультативну допомогу.

Переможця привітали в урочистій обстановці та вручили диплом переможця Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023» та подяку від Головного управління ДПС у Житомирській області.

Нагадаємо, щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків.