Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олександр М`ясковський відзначив кращих підприємців Житомирщини

опубліковано 30 серпня 2024 о 15:34

Щороку першої неділі вересня в Україні відзначають своє професійне свято підприємці. Сьогодні, напередодні свята, представникам бізнесу вручили подяки та нагороди Житомирської ОВА, Житомирської обласної ради, Головного управління ДПС у Житомирській області, Житомирської митниці, Житомирського обласного центру зайнятості. 

Захід відбувся за організації Житомирської обласної військової адміністрації.

Від імені Головного управління ДПС у Житомирській області кращих підприємців привітав в. о. начальника Олександр М`ясковський: «Ваша робота надзвичайно важлива в реаліях сьогодення, коли триває війна, і держава потребує підтримки, ви продовжуєте працювати та сплачувати податки. Так, завдяки вашій відповідальності та наполегливості з початку року до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 16 млрд гривень податків і платежів та 10 млрд гривень єдиного соціального внеску». 

Олександр М`ясковський побажав витримки, стійкості, міцного здоров`я, успіхів у бізнесових справах, злагоди і достатку у родинах. Мирного неба над головою та Перемоги України!

За високий рівень податкової культури, сумлінне виконання податкових зобов’язань, вагомий внесок у наповнення бюджетів усіх рівнів та з нагоди Дня підприємця подяки Головного управління ДПС у Житомирській області та квіти отримали 6 суб’єктів господарювання області - ТОВ "Бердичівський хлібозавод", СТОВ "Птахівник", ТОВ "Ойлгазтрейд", ТОВ "Сав-Транс", ДП "Коростенський лісгосп АПК", ФОП Томчук Андрій Михайлович. 

Більше фото за посиланням:  http://surl.li/cwjzhu