Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся інформаційний online-вебінар

опубліковано 29 серпня 2024 о 14:23

Продовжуємо ефективну інформаційну роботу з платниками податків Житомирщини. Сьогодні у Головному управлінні ДПС у Житомирській області проведено черговий вебінар для представників бізнесу. 

Тема заходу: «Процес подання пояснень та копій документів щодо ПН/РК, реєстрацію яких зупинено». 
Про порядок подання письмових пояснень та копій документів, які платник податку має право подати до контролюючого органу в разі зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в ЄРПН, перелік документів, необхідних для розгляду питання прийняття комісією регіонального рівня, тощо розповідав заступник начальника відділу моніторингу операцій та ризиків, роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Житомирській області Чайковський Віталій. 

Окрім того, лектор поінформував учасників вебінару про порядок подання скарги щодо рiшення про вiдмову у реєстрацiї податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН. 

Представники бізнесу у форматі онлайн - діалогу поспілкувалися з податківцем, а також отримали інформаційну та роз'яснювальну допомогу з питань, які виникають у ході господарської діяльності щодо заявленої теми. 

Практика проведення таких заходів буде продовжуватися і надалі.