Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась урочиста нарада до Дня Незалежності України

опубліковано 23 серпня 2024 о 14:10

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася урочиста нарада з нагоди відзначення 33-ої річниці проголошення Незалежності України та Дня Державного Прапора України. У заході взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександр М’ясковський та заступник начальника Галина Воробей.

У своїй вітальній промові Олександр М’ясковський підкреслив важливе значення цього свята для українського народу, зазначивши, що День Незалежності, який традиційно святкується 24 серпня, набуває особливого сенсу в умовах повномасштабної війни.  

«Незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор – символ державності. У нинішній складний час поняття Незалежності та Єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дякуємо нашим мужнім воїнам, які зараз боронять країну. Переконаний, що завдяки мужності українського народу ми зможемо гідно пройти ці важкі часи і обов’язково переможемо. Від щирого серця зичу всім здоров’я, добра, сили і наснаги в усіх гарних справах та починаннях. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі».

Олександр М’ясковський вручив подяки працівникам податкової служби Житомирщини за сумлінну працю, високий професіоналізм і зразкове виконання службових обов’язків. Особливо приємно відзначити, що серед нагороджених є працівники, які отримали подяки від Державної податкової служби України, Житомирської обласної військової адміністрації та Житомирської обласної ради.