Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ефективний діалог з бізнесом – ключовий пріоритет податкової служби

опубліковано 16 серпня 2024 о 15:31

Сьогодні, 16 серпня, відбулася робоча зустріч, участь у якій взяли заступниця начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Галина Воробей, начальниця відділу трансфертного ціноутворення Анна Артюх, керівниця міського відділення Всеукраїнської громадської організації Асоціації платників податків України (ВГО АППУ) у м. Житомирі Олена Астахова та директор ТОВ «Іршанська СЕС» Тетяна Мушинська.

Під час зустрічі обговорювали питання щодо порядку складання та подання Повідомлення про участь у міжнародній групі компаній платниками податків, які є учасниками відповідної міжнародної групи компаній та у звітному році здійснювали контрольовані операції відповідно до ст.39 Податкового кодексу України.

Галина Воробей наголосила на важливості своєчасного та правильного подання зазначених повідомлень, оскільки це є не лише вимогою законодавства, але й запорукою прозорості у веденні бізнесу. Вона зазначила, що податкова служба завжди готова надати консультації та підтримку платникам податків для забезпечення повного та правильного виконання їхніх зобов’язань.

Також під час зустрічі було визначено шляхи покращення взаємодії між податковою службою та бізнесом. 

Таким чином, ефективний діалог між податковими органами та бізнесом залишається одним із головних пріоритетів у роботі Державної податкової служби, що дозволяє не лише підвищувати рівень податкової культури, але й сприяти розвитку економіки країни в цілому.