Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання робочої групи з вирішення проблемних питань діяльності суб’єктів малого підприємництва

опубліковано 16 серпня 2024 о 10:14

За ініціативи Житомирської обласної військової адміністрації  вчора відбулося засідання робочої групи з вирішення проблемних питань діяльності суб’єктів малого підприємництва. 

У засіданні взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Галина Воробей та начальник управління оподаткування фізичних осіб Олександр Мушицький.

Обговорення важливих питань пройшло за участі начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, представника Руху SAVEФОП у Житомирській області, депутата Житомирської обласної ради голови депутатської групи «Захист малого та середнього бізнесу» Руслана Годованого, керівника міського відділення АППУ Олени Астахової та представників малого та середнього підприємництва.

Учасниками заходу обговорено низку актуальних питань на захист малого та середнього бізнесу щодо ініціативи внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України та особливостей оподаткування у період дії воєнного стану (законопроект №11416 від 18.07.2024), а також питання блокування податкових накладних - підприємцям Житомирської області.

Детальніше читайте на сайті Житомирської ОДА.