Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: зустріч з ВГО «Асоціація платників податків України»

опубліковано 13 серпня 2024 о 09:55

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області продовжує ефективно працювати такий формат спілкування з платниками, як Комунікаційна податкова платформа.  

Днями, у межах роботи Комунікаційної податкової платформи відбулася робоча зустріч начальника управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Житомирській області Надії Олійник з керівником міського відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у м. Житомирі Оленою Астаховою та з представником ТОВ «КСЕС» Сергієм Лонським.

На порядку денному були питання, що стосуються відновлення статусу платника податку на додану вартість, а також можливість повторної реєстрації з отриманням нового індивідуального номера платника ПДВ.

Учасники обговорили  шляхи, які дозволяють суб’єктам господарювання, у яких було анульовано свідоцтво платника ПДВ, діяти  в межах дотримання вимог податкового законодавства. 

Зустріч стала важливим кроком на шляху до покращення співпраці між ДПС та бізнес-спільнотою, спрямованої на забезпечення прозорості та ефективності податкових процедур.