Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі обговорили шляхи врегулювання погашення боргу

опубліковано 08 серпня 2024 о 15:25

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася зустріч заступника начальника Галини Воробей, начальника управління по роботі з податковим боргом Алли Бех та представника ТОВ «ПОЛІССЯ ІНВЕСТБУД» Петра Романова з питання погашення заборгованості по податках і зборах, зокрема заборгованості з плати за землю (орендної плати). 

Зустріч відбулась за зверненням на Комунікаційну податкову платформу. 

Підприємство займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Станом на сьогодні заборгованість складає більше 5 мільйонів гривень.

Під час зустрічі учасники обговорили шляхи погашення заборгованості перед бюджетом, розглянули питання сплати податків та можливі заходи стягнення відповідно до норм податкового законодавства. Крім того, детально зупинились на питанні заміни предмета податкової застави.

Нагадуємо представникам громадськості та підприємцям, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку можна звернутися для оперативного вирішення будь-яких питань. Електронна пошта для звернень: zt.ikc@tax.gov.ua.   

З питання зупинення реєстрації податкових накладних можна зателефонувати на гарячі лінії: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.