Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч із представниками Ради бізнес-омбудсмена

опубліковано 07 серпня 2024 о 15:14

У рамках діяльності Комунікаційної податкової платформи відбулась чергова зустріч представників Ради бізнес-омбудсмена та Головного управління ДПС у Житомирській області.

Зустріч відбулась за участі інспектора Ради Володимира Куценка та в.о. начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олександра Кириченка. Учасники розглянули кейси від платників податків, які надійшли на адресу Ради.

Зокрема, звернення ТОВ «ДМАГРО» та ПП «Корпорація Радіан». 

У ході обговорення йшлося, зокрема, про відповідність платників податків критеріям ризиковості, причин неприйняття таблиці даних, виконання податковою службою судових рішень. Також розглянули системні питання у сегменті зупинки реєстрації податкових накладних. 

Податківці роз’яснили положення нормативної бази та надали практичні рекомендації щодо врегулювання питань, що виникли в господарській діяльності суб’єктів господарювання. 

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в Головному управління ДПС у Житомирській області діє комунікаційна податкова платформа (zt.ikc@tax.gov.ua). Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» (0970011857, 0800505521). 

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya