Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі у Бердичівській ДПІ обговорено питання МПЗ з паїв

опубліковано 26 липня 2024 о 10:32

Робочі зустрічі з платниками податків є невід’ємною складовою комунікаційної стратегії податкової служби, спрямованої на підвищення поінформованості суб’єктів господарювання щодо їх податкових зобов’язань і прав.

Завдяки таким зустрічам податківці не лише роз’яснюють законодавчі та нормативні акти, але й надають практичну допомогу.

Однією з вважливих тем, що розлядалась працівниками  Бердичівської ДПІ  під час робочої зустрічі було обговорення особливостей нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання з паїв.

Зустріч пройшла за участі начальника ДПІ Ірини Самборської, начальника Бердичівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та камеральних перевірок Світлани Андрощук, голови Райгородоцької сільської ради Максима Самчика та представників ТОВ «Андріяшівка-Агро.

Такі зустрічі мають доцільність для всіх учасників.

Нагадуємо, що задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області за адресою: zt.ikc@tax.gov.ua.