Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

VI Всеукраїнський мистецький конкурс «Податкова абетка», «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього»

опубліковано 24 липня 2024 о 13:01

Днями, в приміщенні Хорошівського ліцею №1 за участю працівників Хорошівської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області, відбулося нагородження учнів, які приймали участь у VI Всеукраїнському мистецькому конкурсі «Податкова абетка», «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього».

Протягом березня-квітня 2024 року учні Єлизавета Соцька, Олена Данюк, Дарія Жальчук, Селіверстова Юлія, Литвинчук Валерія виконували оригінальні художні роботи на форматі А3, які в електронному форматі разом з заявками було надіслано організаторам конкурсу. 

Хорошівський ліцей №1 отримав відзнаку як один з найактивніших закладів освіти цього конкурсу, а також уклав угоду про співпрацю з Державним податковим університетом.

Під час зустрічі, працівниками Хорошівської ДПІ Аллою Горбенко та Регіною Боровською, учасницям конкурсу було вручено сертифікати Державного податкового університету та подарунки від податківців.