Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів!»

опубліковано 22 липня 2024 о 10:22

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що Національне агентство з питань запобігання корупції, на навчальній платформі Study.NAZK, актуалізовав онлайн-курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів!» з урахуванням законодавчих змін.

Онлайн-курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів!» доступний за посиланням: https://study.nazk.gov.ua/courses/course-v1:NAZK+ki002+2022-09/about/.

Слухачам пропонується розглянути такі питання: Що таке конфлікт інтересів? Як запобігти виникненню конфлікту інтересів? Як врегулювати конфлікт інтересів? Як запобігти іншим потенційним порушенням? Яка відповідальність передбачена за порушення вимог запобігання та врегулювання конфлікту інтересів?

Загальна тривалість курсу – шість годин. Після проходження курсу кожен слухач зможе перевірити рівень засвоєних ним знань шляхом тестування. 

Також є можливість отримати сертифікат по закінченню навчання. Курс можна проходити у будь-який зручний час з комп’ютера або смартфона, для цього потрібна лише реєстрація на платформі Study.NAZK.

Рекомендуємо всім працівникам ГУ ДПС пройти онлайн-курс.