Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота з боржниками триває

опубліковано 21 червня 2024 о 14:31

Дуже актуальним на сьогодні є питання погашення податкового боргу та заборгованості зі сплати податків та зборів. Попри складні умови воєнного часу, сплата податків є одним із важливих джерел фінансування обороноздатності країни, підтримки армії, а своєчасно сплачені суми єдиного внеску дозволять виплачувати пенсії та інші соціальні платежі.  

Так, сьогодні, начальник управління по роботі з податковим боргом Алла Бех провела робочу зустріч з директором ПАТ «Житомирський завод хімічного волокна» Сергієм Сабадаш.

Основним видом діяльності товариства є виробництво штучних і синтетичних волокон, має загальну суму податкового боргу по платежах в сумі 23,6 млн гривень.

Під час зустрічі обговорено та запропоновано шляхи спільного впливу на поліпшення ситуації щодо погашення заборгованості товариства до бюджету.

Нагадуємо, що платники податків мають можливість відстежувати свій стан розрахунків з бюджетом у мобільному застосунку «Моя податкова» та Електронному кабінеті платника. Для цього на вебпорталі ДПС України за адресою: https://tax.gov.ua/ забезпечено доступ до низки безкоштовних електронних сервісів.  

Головне управління ДПС у Житомирській області звертає увагу платників податків про необхідність своєчасної сплати грошових зобов'язань та недопущення виникнення  податкового боргу.