Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань

опубліковано 21 червня 2024 о 11:03

Сьогодні, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, проведено чергове внутрішнє навчання державних службовців з метою набуття та вдосконалення професійних знань. 

Для забезпечення доступу всіх працівників до навчання було використано програмний IT-продукт «ZOOM», що дозволило державним службовцям приєднатися до лекцій безпосередньо зі своїх робочих місць. 

Під час навчання фахівці поділилися важливими знаннями. Зокрема, Катерина Сторожук, заступник начальника управління – начальник відділу організації документування і робіт з документами управління організації робіт Головного управління ДПС у Житомирській області, розповіла про дотримання вимог Інструкції діловодства у ГУ ДПС у Житомирській області.

А також Тетяна Якименко, головний державний інспектор відділу обліку платників та об'єктів оподаткування, реєстрації за окремими видами податків, ведення реєстрів управління податкових сервісів  ГУ ДПС у Житомирській області, розповіла присутнім про облік платників податків.

Ці роз’яснювальні заходи залишаються важливою складовою функціональних обов'язків уповноважених підрозділів та будуть проводитись і надалі, спрямовані на вивчення актуальних тематик та підвищення професійної кваліфікації державних службовців.