Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі про причини блокування податкових накладних

опубліковано 12 червня 2024 о 13:44

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у Житомирській області, у межах роботи Комунікаційної податкової платформи відбулася робоча зустріч в.о. начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олександра Кириченка з головним бухгалтером ТОВ «Українські свіжо - заморожені продукти». 

Під час зустрічі посадовець надав рекомендації щодо переліку документів, які слід подати до контролюючого органу з метою розгляду питання виключення платника ПДВ з переліку «ризикових» та обговорили причини, які спричинили блокування, та заходи які слід вжити підприємству з метою розблокування процесу реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. 

Учасники обговорили окремі чинники фінансової діяльності, які спричиняють податкові ризики.   

Нагадуємо представникам громадськості та платникам податків, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку можна звернутися для оперативного вирішення будь-яких питань, у тому числі –  зупинення реєстрації податкової накладної чи розрахунку коригування в ЄРПН. Електронна пошта для звернень: zt.ikc@tax.gov.ua

Крім того платники можуть зателефонувати на гарячі лінії з цього питання: 0 800 505 521, (0412) 413-882.