Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вітаємо учнів Хорошівського ліцею №1 які здобули відзнаку у мистецькому конкурсі «Податківець майбутнього»

опубліковано 21 травня 2024 о 10:57

Протягом березня-квітня 2024 року учні Хорошівського ліцею №1 - Єлизавета Соцька (6-А), Олена Данюк (8-А), Дарія Жальчук (10-А), Селіверстова Юлія (11-Б) виконували оригінальні художні роботи на форматі А3, які в електронному форматі разом з заявками було надіслано організаторам конкурсу.
17 травня 2024 року представниць Хорошівського ліцею №1 було запрошено на фінал названого вище конкурсу до Державного податкового університету в місто-герой Ірпінь.
Під час урочистостей в. о. ректора Дмитро Серебрянський вручив відзнаку Хорошівському ліцею №1, як одному з найактивніших закладів освіти цього конкурсу, подарунки для учнів та подяки координаторам учасників: Олені Яковенко, Валентині Шевчук, Ользі Стельмащук та Альоні Гонгало. 
З вдячним словом до присутніх звернулася Валентина Шевчук. 
До плідних результатів дня, належить також укладання угоди про співпрацю між Державним податковим університетом та Хорошівським ліцеєм №1 Житомирської області. 
Крім того, адміністрація ліцею висловлює подяку голові ЖОО ПС працівників ОДПС Рудюку С.А. за допомогу у фінансуванні поїздки на VI Всеукраїнський мистецький конкурс «Податківець майбутнього».
Вітаємо !